13335857_1710832462523993_2033170599199279847_n

Welkom op onze website,

Carpe Diem is een bloemenwinkel in Rotterdam waar u ook terecht kunt voor een kopje koffie en een lekker broodje.

Wij hebben altijd een uitgebreid assortiment bloemen en planten van goede kwaliteit. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons een passend cadeau: losse rozen, boeketten, bloemstukken,rouwwerk en planten. Verras iemand met een mooi boeket, wij bezorgen deze wanneer u wilt in Rotterdam en omgeving.

Bij de nieuwste woontrends kunnen we advies geven op het gebied van groenideeën. Voor elke woonstijl kunnen we adviseren welke potten en planten en bloemen het beste passen bij uw interieur. Er is voor ieder wat wils en we helpen u graag door onze kennis te delen.

Met vriendelijke groet,

Het Carpe Diem team

 kerst

WIJ GAAN KERSTWORKSHOPS GEVEN.

Onze gezellige kerstworkshops worden gehouden op

Dinsdag 6 December

Donderdag 8 December

Donderdag 15 December

 

U kunt zich daarvoor op geven via:

 

Inloop is vanaf 19:15 en we starten  om 19:30

De kosten bedragen €25,- p.p.

We beginnen de avond met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Daarna gaan we aan het werk. U krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen waar nodig is krijgt u hulp van onze medewerkers.

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje zodat u elkaars werk kunt bewonderen en nog even na kunt praten.  We hopen dat we er voor  u een gezellige avond van kunnen maken waar u met plezier op terug kijkt.

 

WORKSHOPS VOOR GROEPEN

Indien u met een groep bent en u kunt niet op een van onze geplande workshops dan kunnen wij natuurlijk ook een workshop verzorgen op een door u geplande datum, voorwaarde is dat u zich met een groep aanmeldt. Hierbij denken we aan vriendinnengroepen, een personeelsuitje, een groep collega’s enz. Ook voor zo’n avond spreken we met u af wat u op die avond kunt verwachten.

 

 

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor leuke acties